Let's Create Online

Video productie.

Video is booming! En dat is niet verassend. Video is een fantastische tool om jouw merk, product of dienst online te presenteren. Daarnaast zijn de mogelijkheden van video content eindeloos. 

personal branding video

Klik om video af te spelen

ONline cursus

klik om video af te spelen

restaurant branding video

klik om video af te spelen

de mogelijkheden zijn eindeloos

wat voor video heb jij nodig?

Wat je boodschap ook is, laat het zien met originele, creatieve en professionele video's! Van begin tot eind produceren wij elke video die je nodig hebt. 

promotie video

Promoot een nieuw programma, project of campagne op een creatieve manier.

online cursus

Film een online cursus, training of workshop en bereik mensen over de hele wereld! 

recruitment video

Vind en verleid de perfecte kandidaat met behulp van een recruitment video.

bedrijfsfilm

Win het vertrouwen van klanten door middel van een professionele bedrijfsfilm.

Iets anders?

Geen probleem! Alles is mogelijk. Neem contact op en we bespreken jouw wensen.
Before
after

videos die opvallen

trek de aandacht met creatieve video's

Of het nu gaat om een bedrijfsfilm, promotievideo of een online cursus: wij zorgen voor creatieve en onderscheidende video's.
Concept Ontwikkeling
Een goede video begint bij het ontwikkelen van een doeltreffend videoconcept. Wat is je doel? Wie wil je bereiken? Wat is de sfeer van je video? Belangrijke vragen waar wij samen over gaan brainstormen. Uiteindelijk werken we naar een creatieve en onderscheidende videoconcept waarmee het juiste effect wordt bereikt.  
Video Productie
Wanneer het videoconcept is goedgekeurd, gaan we aan de slag met de videoproductie! Dit bereiden we tot in de puntjes voor. Locaties bespreken, het opstellen van een productieplanning en het samenstellen van een shotlist zijn hiervan belangrijke onderdelen. Samen zorgen wij ervoor dat we niet voor verassingen komen te staan tijdens de filmdag! Tijdens de filmdag maken wij gebruik van onze eigen film-, licht- en geluidsapparatuur. 
(FPV) Drone Opnames
Het toevoegen van (FPV) drone opnames is een enorme meerwaarde voor jouw video. Het gebruik van een drone zorgt voor unieke en interessante shots. Ook beschikken wij over een FPV drone: dit is een 'race drone' die snelheden tot 140 km/u kan halen en ons in staat stelt om elke drone beweging te maken die je kan bedenken! 
Sound Design
Muziek is krachtig. Het kan je video 'maken of kraken'. Wij besteden daarom veel aandacht aan sound design in de video. Hierbij is het voor ons belangrijk dat de muziek zorgt voor betrokkenheid, emotie en herinnering. 
Color Grading
De kleurbewerking in de video heeft een groot effect op de beleving. Met de juiste kleurbewerking creëren wij levendige beelden die de boodschap versterken en de kijker vasthouden. 
crossmenuchevron-down